Oferim o gamă largă de servicii creative pentru a satisface fiecare nevoie.

Creativ și personalizat, rezultatul meu va reprezenta un website modern, de înaltă calitate cuprinzând ultimele tehnologii și tendințe din domeniu.

Comanda
Contact

Servicii complete de promovare online folosind soluții de optimizare SEO onpage și offpage pentru indexarea rapidă și eficientă în motoarele de căutare.

Comanda
Contact

Noul dvs site este online!! Acum aveți nevoie de un mod de a menține site-ul, actualizat cu un conținut nou și exact. Ofer servicii de mentenanță web sigure și rapide.

Comanda
Contact

Ofer suport în toate fazele proiectului, achiziția domeniului, configurarea contului de hosting, a conturilor de e-mail chiar și după finalizarea proiectului.

Comanda
Contact

Site de Prezentare pentru afacerea ta

Comanda acum!

Realizare site web – Creare website responsive

Adaptam designul pentru smartphone-uri si tablete.

Serviciul nostru de realizare site web este unul de o calitate ridicata prin prisma faptului ca ne axam pe implementarea unor functionalitati avansate si a unor design-uri adaptate noilor tendinte. Stim foarte bine ca o buna parte din traficul receptionat de un site provine din cautarile efectuate pe device-urile mobile, metodele noastre de programare incluzand un beneficiu pe care orice client il tinteste: realizarea unui site cu design responsive. Concepem design-uri unice, le implementam in vederea obinerii unui site cu o viteza de incarcare ridicata pe laptop sau desktop si le oferim o structura 100% responsive.Ocupa-te de afacere, noi ne ocupam de administrarea site-ului

Creare site web cu panou de administrare intuitiv

Am ales sa implementam design-ul solicitat de client pe un CMS cat mai usor de utilizat, popular de altfel: WordPress. Aceasta platforma este cel mai des intalnita in randul site-urilor de prezentare datorita capacitatilor sale de manageriere rapida a continutului, peste 80% dintre solutiile de realizare site din zilele noastre fiind oferite cu ajutorul platformei WordPress. Dispune de un panou de administrare intuitiv, managerierea articolelor de blog, a sectiunilor din site, a paginilor si a fisierelor multimedia realizandu-se in doar cativa pasi simpli. Mai mult de atat, aveti la indemana mii de module prin care sa implementati diverse functionalitati suplimentare.Fii prezent in mediul online si Atrage mai multi Clienti Design Responsive. Experienta ne ajuta sa va oferim solutii complete de administrare si realizare site.

Solutii de realizare website cu optimizare SEO on page inclusa

Optimizarea SEO este un serviciu esential pentru orice afacere online, aceasta metoda de promovare online oferindu-va trafic, conversie si implicit clienti in plus pentru business-ul pe care il conduceti. Este fundamental ca site-ul sa dispuna de o optimizare SEO on page efectuata corect iar serviciile noastre includ acest element fara de care promovarea ulterioara nu va avea rezultatele scontate. Oferim un serviciu cu adevarat complet, solutia noastra de realizare site web implicand un panou de administrare prin intermediul caruia vom implementa paginilor din site toate caracteristicile necesare unei optimizare corecte.Porniti cu dreptul in mediul online si alegeti realizarea unui site cu design responsive si optimizare SEO on page efectuata de specialisti.

Modalitati pentru a ajuta afacerea dumneavoastra sa exceleze.

Social Media Marketing – Fii prezent si activ, atat offline cat si online. Iti oferim awareness si vizibilitate la costuri optimizate.

SEO – Fii primul pe Google! – Îți maximizezi prezența LOCALA în paginile cu rezultatele motorului de cautare Google Maps. E timpul sa fii gasit!

Webdesign personalizat – Echipa noastră este specializată în realizarea de design-uri personalizate pentru website-uri și platforme e-commerce unice.

Mentenanta – Modificari si imbunatatiri.

Suntem aici pentru a ajuta afacerea dvs. sa explodeze
Prin idei creative, inovatie si determinare.

Hai sa incepem!